Utami Dewi Fortuna Ampun Sambat Lagu MP3 dan Video Download

Utami Dewi Fortuna Ampun Sambat

Gambar Utami Dewi Fortuna Ampun Sambat

Listen: 1.2K

Date: 15 Jan 2021

Duration: 5:44

Likes: 59

Utami Dewi Fortuna Ampun Sambat Video :

Description:

Utami Dewi Fortuna Ampun Sambat, Rino wengi mripatku tansah angel merem
Trus kelingan sliramu sing tak angen
Saben wengi parasmu ngrigoni ning netraku
Ngelingake kenangan ning masa lalu

Sing bien e katon indah ra ngiro iso bubrah
Mergo roso wis pakem ra bakal muspro
Nanging tresno ibarat koyo ombak segoro
Pasang surut ra ono sing biso ngiro

Bien pernah ono roso ning jero dodo
Saiki ne soyo ilang soyo luntur ra keroso

Ampun sambat yen digawe loro ati
Mergo tresno ra mesti nyawiji
Ampun gelo yen atimu saiki gek cidro
Wes ikhlasno, wis lalekno golek liyo

Bien pernah ono roso ning jero dodo
Saiki ne soyo ilang soyo luntur ra keroso

Sing bien e katon indah ra ngiro iso bubrah
Mergo roso wis pakem ra bakal muspro
Nanging tresno ibarat koyo ombak segoro
Pasang surut ra ono sing biso ngiro

Bien pernah ono roso ning jero dodo
Saiki ne soyo ilang soyo luntur ra keroso

Ampun sambat yen digawe loro ati
Mergo tresno ra mesti nyawiji
Ampun gelo yen atimu saiki gek cidro
Wes ikhlasno, wis lalekno golek liyo

Ampun sambat yen digawe loro ati
Mergo tresno ra mesti nyawiji
Ampun gelo yen atimu saiki gek cidro
Wes ikhlasno, wis lalekno golek liyo

Wes ikhlasno, wis lalekno golek liyo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Utami Dewi Fortuna Ampun Sambat Mp3 Gratis, download mp3 Utami Dewi Fortuna Ampun Sambat, download musik Utami Dewi Fortuna Ampun Sambat, download Video Utami Dewi Fortuna Ampun Sambat, Utami Dewi Fortuna Ampun Sambat mp4
Download Lagu