Serabutan Nadia Aulia Lagu MP3 dan Video Download

Serabutan Nadia Aulia

Gambar Serabutan Nadia Aulia

Listen: 2.4K

Date: 04 Jan 2021

Duration: 4:41

Likes: 107

Serabutan Nadia Aulia Video :

Description:

Serabutan Nadia Aulia, Nasipe wong golek pangan
Jerite wong kang serabutan
Adoh-adoh sobo paran
Raroh panas raroh udan

Di rewangi tibo tangi
Golek koyo kang mbejaji
Dibelani prei wayah

Golek rejeki kang berkah
Senajan uripe rekoso
Tetep nyukuri opo kang diparingno

Duh gusti kawulo niki
Nyuwun welase pados rejeki
Oh ibu oh ibuku
Nyuwun dungane damel pados rejeki

Kang halal kang berkah lan barokah
Kang halal berkah lan barokah

Nasipe wong golek pangan
Jerite wong kang serabutan
Adoh-adoh sobo paran
Raroh panas raroh udan

Di rewangi tibo tangi
Golek koyo kang mbejaji
Dibelani prei wayah

Golek rejeki kang berkah
Senajan uripe rekoso
Tetep nyukuri opo kang diparingno

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Serabutan Nadia Aulia Mp3 Gratis, download mp3 Serabutan Nadia Aulia, download musik Serabutan Nadia Aulia, download Video Serabutan Nadia Aulia, Serabutan Nadia Aulia mp4
Download Lagu