Intan Chacha Gusti Nyuwun Jodo Lagu MP3 dan Video Download

Intan Chacha Gusti Nyuwun Jodo

Gambar Intan Chacha Gusti Nyuwun Jodo

Listen: 1.5K

Date: 31 Mar 2021

Duration: 4:23

Likes: 55

Intan Chacha Gusti Nyuwun Jodo Video :

Description:

Intan Chacha Gusti Nyuwun Jodo, Yen kowe jodoku tak tresnani
Sampek tuwek kan ku pertahankan
Manise esemmu, esemmu ning aku
Gawe ayem atiku

Nganti saiki wong sing tak tresnani
Yo mung kowe
Wong sing iso ngerti
Ngerteni aku opo anane

Yen kowe jodoku bebarengan
Sampek tuwek kan ku pertahankan
Manise esemmu, esemmu ning aku
Gawe ayem atiku

Duh gusti kulo nyuwon jodo
Rasane ati kulo nandang tresno
Mung kelingan manis esemane
Mugi-mugi kulo jodone

Duh gusti kulo nyuwon jodo
Rasane ati kulo nandang tresno
Mung kelingan manis esemane
Mugi-mugi kulo jodone

Duh gusti kulo nyuwon jodo
Rasane ati kulo nandang tresno
Mung kelingan manis esemane
Mugi-mugi kulo jodone

Duh gusti kulo nyuwon jodo
Rasane ati kulo nandang tresno
Mung kelingan manis esemane
Mugi-mugi kulo jodone

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Intan Chacha Gusti Nyuwun Jodo Mp3 Gratis, download mp3 Intan Chacha Gusti Nyuwun Jodo, download musik Intan Chacha Gusti Nyuwun Jodo, download Video Intan Chacha Gusti Nyuwun Jodo, Intan Chacha Gusti Nyuwun Jodo mp4
Download Lagu