Inez Tinenzia Salam Tresno Lagu MP3 dan Video Download

Inez Tinenzia Salam Tresno

Gambar Inez Tinenzia Salam Tresno

Listen: 3.1K

Date: 05 Jan 2021

Duration: 6:14

Likes: 122

Inez Tinenzia Salam Tresno Video :

Description:

Inez Tinenzia Salam Tresno, Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangen ku san soyo gedi
Titipen rindu iki san soyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Sliramu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang aku tulus tresno sliramu huuu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangen ku san soyo gedi
Titipen rindu iki san soyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Sliramu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang aku tulus tresno sliramu huuu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Inez Tinenzia Salam Tresno Mp3 Gratis, download mp3 Inez Tinenzia Salam Tresno, download musik Inez Tinenzia Salam Tresno, download Video Inez Tinenzia Salam Tresno, Inez Tinenzia Salam Tresno mp4
Download Lagu