Salam Tresno Arnila Putri Lagu MP3 dan Video Download

Salam Tresno Arnila Putri

Gambar Salam Tresno Arnila Putri

Listen: 581

Date: 16 Nov 2020

Duration: 4:56

Likes: 81

Salam Tresno Arnila Putri Video :

Description:

Salam Tresno Arnila Putri, Sumilir angin wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang...aku tulus tresno slirahmu...huuu

Reff:
Tresno ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Sumilir angin wengi kang tumetes
Annambaih kangen ku sangsoyo gedi
Titipen rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang...aku tulus tresno slirahmu...huuu

Reff:
Tresno ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Reff:
Tresno ra bakal ilyang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng slirahmu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Salam Tresno Arnila Putri Mp3 Gratis, download mp3 Salam Tresno Arnila Putri, download musik Salam Tresno Arnila Putri, download Video Salam Tresno Arnila Putri, Salam Tresno Arnila Putri mp4
Download Lagu