Ttm Akustik Ft Putri Andien Tekan Matiku Lagu MP3 dan Video Download

Ttm Akustik Ft Putri Andien Tekan Matiku

Gambar Ttm Akustik Ft Putri Andien Tekan Matiku

Listen: 899.5K

Date: 04 Mar 2021

Duration: 6:13

Likes: 20.8K

Ttm Akustik Ft Putri Andien Tekan Matiku Video :

Description:

Ttm Akustik Ft Putri Andien Tekan Matiku, Sayang ojo tok baleni
Koyo sing wingi-wingi
Kowe nglarani atiku
Selingkuh dibelakangku uuu

Oh sayang maafkanlah salahku
Gawe tatune atimu
Lupakan masa lalu
Kenangan pahit bersamaku

Ora lilo yen ono liyane
Tresno iki tulus mung kanggo kowe
Senajan tok khianati hati tersakiti
Jangan kau ulang kembali

Reff:
Mohon doa restu marang wong tuamu
Tak lamar sliramu
Dadi pendamping uripku selawase
Tekan matiku

Sayangku wong tuo wes pareng restu
Kabeh gumantung pilihan atiku
Mung sliramu sing ono neng atiku
Hingga akhir hayatku

Ora lilo yen ono liyane
Tresno iki tulus mung kanggo kowe
Senajan tok khianati hati tersakiti
Jangan kau ulang kembali

Reff:
Mohon doa restu marang wong tuamu
Tak lamar sliramu
Dadi pendamping uripku selawase
Tekan matiku

Sayangku wong tuo wes pareng restu
Kabeh gumantung pilihan atiku
Mung sliramu sing ono neng atiku
Hingga akhir hayatku
Mung sliramu sing ono neng atiku
Hingga akhir hayatku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Ttm Akustik Ft Putri Andien Tekan Matiku Mp3 Gratis, download mp3 Ttm Akustik Ft Putri Andien Tekan Matiku, download musik Ttm Akustik Ft Putri Andien Tekan Matiku, download Video Ttm Akustik Ft Putri Andien Tekan Matiku, Ttm Akustik Ft Putri Andien Tekan Matiku mp4
Download Lagu