Safira Inema Lombok Setan Endinge Neng Lawang Sewu Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Lombok Setan Endinge Neng Lawang Sewu

Gambar Safira Inema Lombok Setan Endinge Neng Lawang Sewu

Listen: 4.3K

Date: 30 Mar 2021

Duration: 4:41

Likes: 274

Safira Inema Lombok Setan Endinge Neng Lawang Sewu Video :

Description:

Safira Inema Lombok Setan Endinge Neng Lawang Sewu, Lawang sewu dadi seksi
Kandase tresnoku
Tanggal siji juli
Dino rebo jam sewelas
Kowe ninggal aku
Mlaku karo cem-cemanmu
Loro atiku ngrasakke kelangan

Saumpomo kowe ngerti
Roso tresno iki
Mesti ora bakal kowe natu ati iki
Kelingan sing mbiyen tau
Mbok lakoni karo awakku
Nelongso atiku kowe mblenjani janji

Aku wis kapok lombok
Lomboke setan
Yen we ra kebangetan
Dolanan cem-ceman
Mending golek gantimu
Sing apik atine

Reff:
Wes kadung ngomong sayang
Jebul wes nduwe gandengan
Kowe sing tak sayang-sayang
Malah mung ninggal kenangan
Es degan lima ngewunan
Kembang mlati ojo dipangan
Yen we arep dolanan
Ati iki dudu lapangan

Cintaku kepadamu
Endinge ning lawang sewu

Aku wis kapok lombok
Lomboke setan
Yen we ra kebangetan
Dolanan cem-ceman
Mending golek gantimu
Sing apik atine

Reff:
Wes kadung ngomong sayang
Jebul wes nduwe gandengan
Kowe sing tak sayang-sayang
Malah mung ninggal kenangan
Es degan lima ngewunan
Kembang mlati ojo dipangan
Yen we arep dolanan
Ati iki dudu lapangan

Cintaku kepadamu
Endinge ning lawang sewu

Es degan lima ngewunan
Kembang mlati ojo dipangan
Yen we arep dolanan
Ati iki dudu lapangan

Cintaku kepadamu
Endinge ning lawang sewu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Lombok Setan Endinge Neng Lawang Sewu Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Lombok Setan Endinge Neng Lawang Sewu, download musik Safira Inema Lombok Setan Endinge Neng Lawang Sewu, download Video Safira Inema Lombok Setan Endinge Neng Lawang Sewu, Safira Inema Lombok Setan Endinge Neng Lawang Sewu mp4
Download Lagu