Safira Inema Opo Kudu Aku Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Opo Kudu Aku

Gambar Safira Inema Opo Kudu Aku

Listen: 194.5K

Date: 26 Mar 2021

Duration: 5:08

Likes: 3.7K

Safira Inema Opo Kudu Aku Video :

Description:

Safira Inema Opo Kudu Aku, Karepe aku lan kowe
Biso dadi siji
Mergo ati ora biso, diapusi
Mergo tresnaku yo mung kanggo kowe

Nanging nyapo we saiki
Malah blenjani janji
Pas aku lagi katresnan, kowe ngelarani
Sampek kapan kowe biso mareni

Reff:
Opo kudu aku sing ngrasakne loro
Opo ra kelingan sopo sing gawe dalan katresnan
Sawangen aku rungokno sworoku
Aku ora bakal mundur masio wes kadung ajur

Gedene segoro sik gede tresnaku
Sak derese banyu mili sik derese tangisku iki
Nek awakmu kondo yen ra nduwe roso
Nyapo kowe mbiyen ngomong tresno

Nanging nyapo we saiki
Malah blenjani janji
Pas aku lagi katresnan, kowe ngelarani
Sampek kapan kowe biso mareni

Reff:
Opo kudu aku sing ngrasakne loro
Opo ra kelingan sopo sing gawe dalan katresnan
Sawangen aku rungokno sworoku
Aku ora bakal mundur masio wes kadung ajur

Gedene segoro sik gede tresnaku
Sak derese banyu mili sik derese tangisku iki
Nek awakmu kondo yen ra nduwe roso
Nyapo kowe mbiyen ngomong tresno

Nek awakmu kondo yen ra nduwe roso
Nyapo kowe mbiyen ngomong tresno

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Opo Kudu Aku Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Opo Kudu Aku, download musik Safira Inema Opo Kudu Aku, download Video Safira Inema Opo Kudu Aku, Safira Inema Opo Kudu Aku mp4
Download Lagu