Dini Kurnia Lebu Lagu MP3 dan Video Download

Dini Kurnia Lebu

Gambar Dini Kurnia Lebu

Listen: 7.8K

Date: 03 Jan 2021

Duration: 6:15

Likes: 282

Dini Kurnia Lebu Video :

Description:

Dini Kurnia Lebu, Gedigi isun yo mulo gedigi
Paran anane
Sing duwe paran paran sun sing duwe
Sun pasrah baen

Umpomo isun sing ke anggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati

Koyo lebu keterak angin
Miber semembur
Ketebluk ono ring pelatarane atin riko

Dung gelem gancang puputono
Gancang puputono
Kadung sing gelem gancango sapuen
Myakne miber

Umpomo isun sing keanggep riko
Sun wes nerimo
Kelendi kelendio riko tetep ono
Nong njero ati

Koyo lebu keterak angin
Miber semembur
Ketebluk ono ring pelatarane atin riko

Dung gelem gancang puputono
Gancang puputono
Kadung sing gelem gancango sapuen
Myakne miber
Myakne miber

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dini Kurnia Lebu Mp3 Gratis, download mp3 Dini Kurnia Lebu, download musik Dini Kurnia Lebu, download Video Dini Kurnia Lebu, Dini Kurnia Lebu mp4
Download Lagu