Angin Dalu Dj Remix Era Syaqira Lagu MP3 dan Video Download

Angin Dalu Dj Remix Era Syaqira

Gambar Angin Dalu Dj Remix Era Syaqira

Listen: 52.6K

Date: 30 Dec 2020

Duration: 5:26

Likes: 745

Angin Dalu Dj Remix Era Syaqira Video :

Description:

Angin Dalu Dj Remix Era Syaqira, Duwe ku mung roso tresno
Duwe ku mung roso sayang
Nganti nyawaku ninggalke rogo
Rosoku ora ilang

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Angin Dalu Dj Remix Era Syaqira Mp3 Gratis, download mp3 Angin Dalu Dj Remix Era Syaqira, download musik Angin Dalu Dj Remix Era Syaqira, download Video Angin Dalu Dj Remix Era Syaqira, Angin Dalu Dj Remix Era Syaqira mp4
Download Lagu