Safira Inema Angin Dalu Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Angin Dalu

Gambar Safira Inema Angin Dalu

Listen: 230.7K

Date: 14 Nov 2020

Duration: 3:31

Likes: 6.1K

Safira Inema Angin Dalu Video :

Description:

Safira Inema Angin Dalu, Duwe ku mung roso tresno
Duwe ku mung roso sayang
Nganti nyawaku ninggalke rogo
Rosoku ora ilang

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Angin Dalu Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Angin Dalu, download musik Safira Inema Angin Dalu, download Video Safira Inema Angin Dalu, Safira Inema Angin Dalu mp4
Download Lagu