Agus Priyanto Kangen Balimu Lagu MP3 dan Video Download

Agus Priyanto Kangen Balimu

Gambar Agus Priyanto Kangen Balimu

Listen: 790

Date: 30 Dec 2020

Duration: 5:36

Likes: 76

Agus Priyanto Kangen Balimu Video :

Description:

Agus Priyanto Kangen Balimu, Ademe wengi iki
Aku kelingan slirahmu
Ati rasane bingung
Kudu piye mikir karepe

Kangen sing ta rasake
Nanging ora nemu dalane
Amung iso nerimo
Kahanan adoh karo panggonan

Opo kowe lali
Mbiyen sing ta sayangi
Tekan saiki aku tansah ngenteni

Kembang mawar kembang melati
Ra bakal pudar tresno neng ati
Kembang mawar kembang melati
Atiku sabar setyo ngenteni

Senajan adoh paranmu
Kangenku mung kanggo slirahmu

Ati rasane bingung
Kudu piye mikir karepe

Kangen sing ta rasake
Nanging ora nemu dalane
Amung iso nerimo
Kahanan adoh karo panggonan

Opo kowe lali
Mbiyen sing ta sayangi
Tekan saiki aku tansah ngenteni

Kembang mawar kembang melati
Ra bakal pudar tresno neng ati
Kembang mawar kembang melati
Atiku sabar setyo ngenteni

Senajan adoh paranmu
Kangenku mung kanggo slirahmu

Kembang mawar kembang melati
Ra bakal pudar tresno neng ati
Kembang mawar kembang melati
Atiku sabar setyo ngenteni

Senajan adoh paranmu
Kangenku mung kanggo slirahmu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Agus Priyanto Kangen Balimu Mp3 Gratis, download mp3 Agus Priyanto Kangen Balimu, download musik Agus Priyanto Kangen Balimu, download Video Agus Priyanto Kangen Balimu, Agus Priyanto Kangen Balimu mp4
Download Lagu