Lusiana Malala Udan Grimis Lagu MP3 dan Video Download

Lusiana Malala Udan Grimis

Gambar Lusiana Malala Udan Grimis

Listen: 19K

Date: 26 Dec 2020

Duration: 5:58

Likes: 264

Lusiana Malala Udan Grimis Video :

Description:

Lusiana Malala Udan Grimis, Udan grimis
Soyo agawe aku nangis
Kelingan lelakon sing uwes
Ati koyo di iris

Senadyan saiki
Kowe wes ra ono ning ati
Nanging aku ngelingi kowe
Tresno iki mbok bagi

Reff:
Yen kelingan sliramu ati rindu
Sansoyo jeru jroning atiku
Senadyan wes kadung tatu
Mergo kowe ninggalke aku

Wes semene suwene aku ro kowe
Nanging tresnoku mbok sepelekke
Sayang kelingono
Gusti mboten sare

Senadyan saiki
Kowe wes ra ono ning ati
Nanging aku ngelingi kowe
Tresno iki mbok bagi

Reff:
Yen kelingan sliramu ati rindu
Sansoyo jeru jroning atiku
Senadyan wes kadung tatu
Mergo kowe ninggalke aku

Wes semene suwene aku ro kowe
Nanging tresnoku mbok sepelekke
Sayang kelingono
Gusti mboten sare
Sayang kelingono
Gusti mboten sare..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lusiana Malala Udan Grimis Mp3 Gratis, download mp3 Lusiana Malala Udan Grimis, download musik Lusiana Malala Udan Grimis, download Video Lusiana Malala Udan Grimis, Lusiana Malala Udan Grimis mp4
Download Lagu