Gery Mahesa Feat Lala Widy Kangen Aku Kangen Lagu MP3 dan Video Download

Gery Mahesa Feat Lala Widy Kangen Aku Kangen

Gambar Gery Mahesa Feat Lala Widy Kangen Aku Kangen

Listen: 16.5K

Date: 15 Jan 2021

Duration: 3:57

Likes: 420

Gery Mahesa Feat Lala Widy Kangen Aku Kangen Video :

Description:

Gery Mahesa Feat Lala Widy Kangen Aku Kangen, Opo sliramu kelingan
Aku lan sliramu janji ketemu
Bungah rosone atiku
Ketemu sliramu- duh wong ayu/wong bagus

Aku iseh eling jan.jiku
Marang sliramu sing tak tresnani
Ati kebak roso kangen
Roso kangen.. pingin ketemu

Kangeen.. roso atiku
Pingin ketemu marang sliramu
Kangeen.. marang sliramuu
Roso kangenku mung kanggo sliramu

Kangen.. aku ugo kangen
Marang sliramu kembange atiku
Mugo mugo tresno iki
Ora luntur nganti selawase

Opo sliramu kelingan
Aku lan sliramu janji ketemu
Bungah rosone atiku
Ketemu sliramu duh wong ayu/wong bagus

Aku iseh eling janjiku
Marang sliramu sing tak tresnani
Ati kebak roso kangen
Roso kangen pingin ketemu

Kangen.. roso atiku
Pingin ketemu marang sliramu
Kangen.. marang sliramu
Roso kangenku mung kanggo sliramu

Kangen.. aku ugo kangen
Marang sliramu kembange atiku
Mugo.. mugo tresno iki
Ora luntur nganti selawase

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Gery Mahesa Feat Lala Widy Kangen Aku Kangen Mp3 Gratis, download mp3 Gery Mahesa Feat Lala Widy Kangen Aku Kangen, download musik Gery Mahesa Feat Lala Widy Kangen Aku Kangen, download Video Gery Mahesa Feat Lala Widy Kangen Aku Kangen, Gery Mahesa Feat Lala Widy Kangen Aku Kangen mp4
Download Lagu