Rindi Safira Demi Kowe Lagu MP3 dan Video Download

Rindi Safira Demi Kowe

Gambar Rindi Safira Demi Kowe

Listen: 784

Date: 16 Nov 2020

Duration: 4:22

Likes: 95

Rindi Safira Demi Kowe Video :

Description:

Rindi Safira Demi Kowe, Dik aku bali arep nepati janji
Tak jaluk kowe ra ngapusi
Lungaku wingi amung golek rejeki
Tak buktekke kowe ojo mbedo ati

Wes seprene suwene
Aku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lunga ra ngilang
Nanging merga kahanan
Aku ora nggapusi bakal tak perjuangkan
Mikir masa depan karo golek modal
Dinggo sesuk rabi duduk di pelaminan

Muga gusti ngijabahi aku kowe dadi siji
Bakal urip bebrayan ojo wedi kelangan
Aku ning sandingmu ngancani uripmu
Merga yo mung kowe
Sing gawe seneng atiku

Wes seprene suweneaku lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Merga tresna aku bisa
Adoh paran njaga roso
Godaan teka nanging aku ora ngiwa
Saiki wis urip bareng
Susah seneng dilakoni
Ono kowe aku wani ngadepi urep iki

Matur suwun wis gelem nompo aku
Sampun percoyo karo janji janjiku
Bakal tak jogo tek ing patiku
Kanggoku awakmu kui harga diriku

Wes seprene suwene aku
Lunga ninggal kowe
Adoh paran yo mung dinggo kowe

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Aku lila adoh omah adoh wong tua
Demi koe ben supaya tetep mulyo
Tresnaku rabakal ilang
Senajan adoh paranku
Setiaku karo kowe tekan matiku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Rindi Safira Demi Kowe Mp3 Gratis, download mp3 Rindi Safira Demi Kowe, download musik Rindi Safira Demi Kowe, download Video Rindi Safira Demi Kowe, Rindi Safira Demi Kowe mp4
Download Lagu