Via Vallen Gelem Tak Rabi Lagu MP3 dan Video Download

Via Vallen Gelem Tak Rabi

Gambar Via Vallen Gelem Tak Rabi

Listen: 15K

Date: 12 Feb 2021

Duration: 4:18

Likes: 512

Via Vallen Gelem Tak Rabi Video :

Description:

Via Vallen Gelem Tak Rabi, Saiki manteb tenan cintaku karo kowe
Wes ora podo karo wingenane
Aku ra milah mileh karo wong lanang liyo
Yo mung kowe nek gelem tak jak tunangan

Sing tak jaluk gelemo kowe tak rabi
Mas kawine njaluk opo kari muni
Rencana bulan madu ning luar negeri
Syarate siji pokok kowe gelem tak rabi

Opo yo kowe tego nggawe atiku loro
Nolak cintaku iki aku dadi nelongso
Ora usah percoyo omongane wong liyo
Sing ndadekne cintaku bakal ora mbok trimo

Wong tuamu wong tuaku wis setuju
Kari tukar cicin karo neng penghulu
Perkoro ragat aku kabeh sing ngangkat
Tak cepaki sak milyar kowe kok malah minggat

Tibake kowe tego ninggal aku ning ndeso
Malah katut wong liyo aku keronto ronto
Ku tak peduli lagi pergi jangan kembali
Tak golek pacar lagi nggo nambani ati iki

Opo yo kowe tego nggawe atiku loro
Nolak cintaku iki aku dadi nelongso
Ora usah percoyo omongane wong liyo
Sing ndadekno cintaku bakal ora mbok trimo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Via Vallen Gelem Tak Rabi Mp3 Gratis, download mp3 Via Vallen Gelem Tak Rabi, download musik Via Vallen Gelem Tak Rabi, download Video Via Vallen Gelem Tak Rabi, Via Vallen Gelem Tak Rabi mp4
Download Lagu