Angin Sore Mung Kowe Siji Lagu MP3 dan Video Download

Angin Sore Mung Kowe Siji

Gambar Angin Sore Mung Kowe Siji

Listen: 2.2K

Date: 03 Jan 2021

Duration: 4:59

Likes: 265

Angin Sore Mung Kowe Siji Video :

Description:

Angin Sore Mung Kowe Siji, Nyawang kowe
Aku mung isoh nyawang
Nduweni kuwi amung ngimpi
Roso seneng iki sampek kapan
Opo iki seng jenenge wong kasmaran

Esemmu ono ning atiku
Bola bali nanging aku rabiso lali
Tak suwun kowe teko ning ngimpiku
Bungah atiku nambahi roso kangenku

Reff:
Mung kowe siji
Seng paling tak tresnani
Mbuh tekan kapan aku rabiso lali

Mung kowe siji
Tresno kowe tekaning pati
Mugo adewe biso dadi siji

Esemmu ono ning atiku
Bola bali nanging aku rabiso lali
Tak suwun kowe teko ning ngimpiku
Bungah atiku nambahi roso kangenku

Reff:
Mung kowe siji
Seng paling tak tresnani
Mbuh tekan kapan aku rabiso lali

Mung kowe siji
Tresnoku tekaning pati
Mugo adewe biso dadi siji

Mung kowe siji
Seng paling tak tresnani
Mbuh tekan kapan aku rabiso lali

Mung kowe siji
Tresnoku tekaning pati
Mugo adewe biso dadi siji..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Angin Sore Mung Kowe Siji Mp3 Gratis, download mp3 Angin Sore Mung Kowe Siji, download musik Angin Sore Mung Kowe Siji, download Video Angin Sore Mung Kowe Siji, Angin Sore Mung Kowe Siji mp4
Download Lagu