Arif Subagiyo Ft Dyah Anggraeni Raono Ganti Lagu MP3 dan Video Download

Arif Subagiyo Ft Dyah Anggraeni Raono Ganti

Gambar Arif Subagiyo Ft Dyah Anggraeni Raono Ganti

Listen: 6.6K

Date: 10 Apr 2021

Duration: 4:56

Likes: 126

Arif Subagiyo Ft Dyah Anggraeni Raono Ganti Video :

Description:

Arif Subagiyo Ft Dyah Anggraeni Raono Ganti, Wengi iki kang dadi saksi
Aku ngucap tresno marang kowe
Bakal tak buktekne tresno iki
Ra bakal aku dolanan atimu

Sayang bakal tak cekel omongamu
Atiku iki yo mung dinggo kowe
Ra bakal ono wong lanang liyo
Sing iso ngganteni kowe

Reff:
Tak jogo nganti pungkase uripku
Raono wong sing iso ngganteni kowe
Aku percoyo kowe
Bakal iso njogo tresno iki

Wengi iki kang dadi saksi
Aku ngucap tresno marang kowe
Bakal tak buktekne tresno iki
Ra bakal aku dolanan atimu

Sayang bakal tak cekel omongamu
Atiku iki yo mung dinggo kowe
Ra bakal ono wong lanang liyo
Sing iso ngganteni kowe

Reff:
Tak jogo nganti pungkase uripku
Raono wong sing iso ngganteni kowe
Aku percoyo kowe
Bakal iso njogo tresno iki

Pandongoku mung siji
Mugo awak dewe iso nyawiji
Mugo awak dewe iso dadi siji..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Arif Subagiyo Ft Dyah Anggraeni Raono Ganti Mp3 Gratis, download mp3 Arif Subagiyo Ft Dyah Anggraeni Raono Ganti, download musik Arif Subagiyo Ft Dyah Anggraeni Raono Ganti, download Video Arif Subagiyo Ft Dyah Anggraeni Raono Ganti, Arif Subagiyo Ft Dyah Anggraeni Raono Ganti mp4
Download Lagu