Intan Chacha Tonggo Dewe Dj Angklung Lagu MP3 dan Video Download

Intan Chacha Tonggo Dewe Dj Angklung

Gambar Intan Chacha Tonggo Dewe Dj Angklung

Listen: 25K

Date: 22 Jan 2021

Duration: 4:49

Likes: 338

Intan Chacha Tonggo Dewe Dj Angklung Video :

Description:

Intan Chacha Tonggo Dewe Dj Angklung, Masio ireng rupane
Lha sing penting
Sregep nyambut gawe
Rodok gendut awake
Tapi aku sayang kowe

Bene podo ngomongne
Penting aku iki nyante wae
Jare pacarku lemu
Ireng rupane tonggo dewe

Pacarku tonggo dewe
Pacarku tonggo dewe
Pacarku tonggo dewe
Pacarku tonggo dewe

Piker kalem kalem
Ojo buru buru
Nggolek bojo mileh sing temen
Wonge sopan ning bapak ibu

Usume sing ngganteng
Nyuwune ini itu
Bene rodok lemu
Sregep kerjo ora gampang nesu

Reff:
Masio ireng rupane
Lha sing penting
Sregep nyambut gawe
Rodok gendut awake
Tapi aku sayang kowe

Bene podo ngomongne
Penting aku iki nyante wae
Jare pacarku lemu
Ireng rupane tonggo dewe

Pacarku tonggo dewe
Pacarku tonggo dewe
Pacarku tonggo dewe
Pacarku tonggo dewe

Piker kalem kalem
Ojo buru buru
Nggolek bojo mileh sing temen
Wonge sopan ning bapak ibu

Usume sing ngganteng
Nyuwune ini itu
Bene rodok lemu
Sregep kerjo ora gampang nesu

Reff:
Masio ireng rupane
Lha sing penting
Sregep nyambut gawe
Rodok gendut awake
Tapi aku sayang kowe

Bene podo ngomongne
Penting aku iki nyante wae
Jare pacarku lemu
Ireng rupane tonggo dewe..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Intan Chacha Tonggo Dewe Dj Angklung Mp3 Gratis, download mp3 Intan Chacha Tonggo Dewe Dj Angklung, download musik Intan Chacha Tonggo Dewe Dj Angklung, download Video Intan Chacha Tonggo Dewe Dj Angklung, Intan Chacha Tonggo Dewe Dj Angklung mp4
Download Lagu