Fire Amanda Pilihan Ati Lagu MP3 dan Video Download

Fire Amanda Pilihan Ati

Gambar Fire Amanda Pilihan Ati

Listen: 6.6K

Date: 13 Oct 2020

Duration: 5:28

Likes: 352

Fire Amanda Pilihan Ati Video :

Description:

Fire Amanda Pilihan Ati, Matur nuwun uwis ono ning nyandingku
Terus ngancani uripku
Susah seneng bareng aku

Matur nuwun wes dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji
Karo kowe tekan mati

**
Tanpomu aku dudu sopo sopo
Kowe ono ning ati, tak gowo tekaning ngimpi
Ora bakal luntur tresno ro kowe
Bakal tak jogo tekan saklawase

Tanpomu ning sandingku aku sepi
Sumpahku ning ati, kowe ra bakal tak larani
Ora bakal luntur tresno ro kowe
Bakal tak jogo tekan saklawase

Matur nuwun uwis ono ning nyandingku
Terus ngancani uripku, susah seneng bareng aku
Matur nuwun wes dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji, karo kowe tekan mati

Back to **

Matur nuwun uwis ono ning nyandingku
Terus ngancani uripku, susah seneng bareng aku
Matur nuwun wes dadi pilihan ati
Tresnoku mung ono siji, karo kowe tekan mati

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Fire Amanda Pilihan Ati Mp3 Gratis, download mp3 Fire Amanda Pilihan Ati, download musik Fire Amanda Pilihan Ati, download Video Fire Amanda Pilihan Ati, Fire Amanda Pilihan Ati mp4
Download Lagu