Syahiba Saufa Lungo O Lagu MP3 dan Video Download

Syahiba Saufa Lungo O

Gambar Syahiba Saufa Lungo O

Listen: 91.6K

Date: 16 Jan 2021

Duration: 6:28

Likes: 2.1K

Syahiba Saufa Lungo O Video :

Description:

Syahiba Saufa Lungo O, Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Opo iseh kelingan koe ro aku
Seng tau ngancani susah senangmu
Nanging opo kenyataan
Koe ngelarani ati iki
Kabeh janji manismu ora ono bukti

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Lungo’o yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Reff:
Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Lungo’o yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Syahiba Saufa Lungo O Mp3 Gratis, download mp3 Syahiba Saufa Lungo O, download musik Syahiba Saufa Lungo O, download Video Syahiba Saufa Lungo O, Syahiba Saufa Lungo O mp4
Download Lagu