Sayang Jowo Nella Kharisma Feat Cak Rull Lagu MP3 dan Video Download

Sayang Jowo Nella Kharisma Feat Cak Rull

Gambar Sayang Jowo Nella Kharisma Feat Cak Rull

Listen: 841.2K

Date: 31 Jan 2017

Duration: 7:42

Likes: 2.2K

Sayang Jowo Nella Kharisma Feat Cak Rull Video :

Description:

Sayang Jowo Nella Kharisma Feat Cak Rull, Sayang..apa kabar..,
Lama sudah kita
Tak berjumpa..
Kuharap, kau baik selalu,
Bahagia hidupmu,
Walau kau jauh disana..
Kutahu.. kau merindukan aku,
Seperti.. aku merindumu..

Sayang, wis dadi pepesti,
Aku lan sliramu,
Ra biso nyawiji..
Nanging, roso tresno iki,
Sing neng njero ati,
Ora bakal lali..
Tak jogo tresnaku
Mring sliramu,
Ra bedo tresnamu marang aku..

Tulung rungokno,
Nadyan mung sedelo
Lagu iki tak gawe
Mung kanggo kowe..
Tulung rungokno,
Nadyan mung sedelo
Lagu iki tak tulis
Mung kanggo kowe..
Tak jogo tresnaku
Mring sliramu,
Ra bedo tresnamu marang aku..

Kutahu.. kau merindukan aku,
Seperti.. aku merindumu..

O..sayang, wis dadi pepesti
Aku lan sliramu,
Ra biso nyawiji..
Nanging, roso tresno iki,
Sing neng njero ati,
Ora bakal lali..
Tak jogo tresnaku
Mring sliramu,
Ra bedo tresnamu marang aku..

Tulung rungokno,
Nadyan mung sedelo
Lagu iki tak gawe
Mung kanggo kowe..
Tulung rungokno,
Nadyan mung sedelo
Lagu iki tak tulis
Mung kanggo kowe..
Tak jogo tresnaku
Mring sliramu,
Ra bedo tresnamu marang aku..

Kutahu.. kau merindukan aku,
Seperti.. aku merindumu..

O..sayang, wis dadi pepesti
Aku lan sliramu,
Ra biso nyawiji..
Nanging, roso tresno iki,
Sing neng njero ati,
Ora bakal lali..
Tak jogo tresnaku
Mring sliramu,
Ra bedo tresnamu marang aku..

Tulung rungokno,
Nadyan mung sedelo
Lagu iki tak gawe
Mung kanggo kowe..
Tulung rungokno,
Nadyan mung sedelo
Lagu iki tak tulis
Mung kanggo kowe..
Tak jogo tresnaku
Mring sliramu,
Ra bedo tresnamu marang aku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Sayang Jowo Nella Kharisma Feat Cak Rull Mp3 Gratis, download mp3 Sayang Jowo Nella Kharisma Feat Cak Rull, download musik Sayang Jowo Nella Kharisma Feat Cak Rull, download Video Sayang Jowo Nella Kharisma Feat Cak Rull, Sayang Jowo Nella Kharisma Feat Cak Rull mp4
Download Lagu