Lek Dahlan Feat Loerah Tegoeh Padu Geden Jangan Gedek Lagu MP3 dan Video Download

Lek Dahlan Feat Loerah Tegoeh Padu Geden Jangan Gedek

Gambar Lek Dahlan Feat Loerah Tegoeh Padu Geden Jangan Gedek

Listen: 5.2K

Date: 16 Jan 2021

Duration: 5:01

Likes: 353

Lek Dahlan Feat Loerah Tegoeh Padu Geden Jangan Gedek Video :

Description:

Lek Dahlan Feat Loerah Tegoeh Padu Geden Jangan Gedek, Wes tak trimo senajan loro
Nandang urip susah neng ndeso
Dirasani tonggo-tonggo

Nanging ati kudu wani
Ora ngerti takdire gusti
Ojo nganti susah
Yakin iso bungah

Reff:
Tulong mbok
Yen bab konco suwi-suwi
Sing uwes ndang gage disusuki
Ben ra podo ngrasani
Elek apik kabeh uripku

Kanti wareg mangani jangan gedek
Sabar iku ono watese
Tulong jogo lambene oo padu geden

Nanging ati kudu wani
Ora ngerti takdire gusti
Ojo nganti susah
Yakin iso bungah (ho'a ho'e)

Reff:
Tulong mbok
Yen bak konco suwi-suwi
Sing uwes ndang gage disusuki
Ben ra podo ngrasani
Elek apik kabeh uripku

Kanti wareg mangani jangan gedek
Sabar iku ono watese
Tulung jogo lambene oo padu geden

Tulong mbok
Yen bak konco suwi-suwi
Sing uwes ndang gage disusuki
Ben ra podo ngrasani
Elek apik kabeh uripku

Kanti wareg mangani jangan gedek
Sabar iku ono watese
Tulong jogo lambene oo padu geden..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lek Dahlan Feat Loerah Tegoeh Padu Geden Jangan Gedek Mp3 Gratis, download mp3 Lek Dahlan Feat Loerah Tegoeh Padu Geden Jangan Gedek, download musik Lek Dahlan Feat Loerah Tegoeh Padu Geden Jangan Gedek, download Video Lek Dahlan Feat Loerah Tegoeh Padu Geden Jangan Gedek, Lek Dahlan Feat Loerah Tegoeh Padu Geden Jangan Gedek mp4
Download Lagu