Konco Koncoku Abah Lala Lagu MP3 dan Video Download

Konco Koncoku Abah Lala

Gambar Konco Koncoku Abah Lala

Listen: 32.2K

Date: 05 Feb 2021

Duration: 5:14

Likes: 1K

Konco Koncoku Abah Lala Video :

Description:

Konco Koncoku Abah Lala, Wes sak wentoro suwe ora ketemu
Saiki kowe podo neng ngendi
Piye kabarmu konco-koncoku
Wes suwe tenan awake dewe ora ketemu

Opo kowe iseh kelingan ro aku
Neng kene aku kangen

Rasane pengen baleni jaman, jamane semono
Iso kumpul gojekan saben dino
Rasane raiso lali kelingan nganti saiki
Kenangan sing podo di lakoni

Saiki wes do tuo, wes abot mikir keluargo
Nanging sing kekancan ojo di lalekno
Podo-podo dongake ben kabeh tentrem uripe
Mugo tetep langgeng nganti selawase

Aku wes kangen kumpul bebarengan
Nanging saiki di pisahke marang kahanan

Opo kowe iseh kelingan ro aku
Neng kene aku kangen

Rasane pengen baleni jaman, jamane semono
Iso kumpul gojekan saben dino
Rasane raiso lali kelingan nganti saiki
Kenangan sing podo di lakoni

Rasane pengen baleni jaman, jamane semono
Iso kumpul gojekan saben dino
Rasane raiso lali kelingan nganti saiki
Kenangan sing podo di lakoni

Saiki wes do tuo, wes abot mikir keluargo
Nanging sing kekancan ojo di lalekno
Podo-podo dongake ben kabeh tentrem uripe
Mugo tetep langgeng nganti selawase

Mugo tetep langgeng nganti selawase

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Konco Koncoku Abah Lala Mp3 Gratis, download mp3 Konco Koncoku Abah Lala, download musik Konco Koncoku Abah Lala, download Video Konco Koncoku Abah Lala, Konco Koncoku Abah Lala mp4
Download Lagu