Rapx Lanjut Karo Aku Wae Lagu MP3 dan Video Download

Rapx Lanjut Karo Aku Wae

Gambar Rapx Lanjut Karo Aku Wae

Listen: 1.5K

Date: 01 Jan 2021

Duration: 5:57

Likes: 81

Rapx Lanjut Karo Aku Wae Video :

Description:

Rapx Lanjut Karo Aku Wae, Yen sayangmu menghianati
Nggarai kowe loro ati
Putusen ae ojo diteruske
Karo aku wae

Yen cintamu disepelekke
Keroso ra ono regane
Ikhlasno ae mending dilalekne
Lanjut karo aku wae

Pancen jeru aku ngerasakke
Tapi tak pendem dewe
Sayangku nyang kowe

Mergo kowe wis ono sing nduwe
Aku meneng ngenteni
Putusmu wae

Wis suwi aku
Jadi penggemar rahasiamu
Aku akan selalu sabar menunggumu

Reff :
Yen sayangmu menghianati
Nggarai kowe loro ati
Putusen ae ojo diteruske
Karo aku wae

Yen cintamu disepelekke
Keroso ra ono regane
Ikhlasno ae mending dilalekne
Lanjut karo aku wae

Rap:
Tekane tresno ra di songko-songko
Tekane ati ra keno di apusi
Mekso-mekso iso ndadekne
Loro ati ndadekno benci
Yen wes ra jalan delehne
Yen ra sepaham selehne
Tenang, ono aku
Sing iso ngerubah kabeh dadi senengmu
Saiki ne lenjut wae karo aku

Pancen jeru aku ngerasakke
Tapi tak pendem dewe
Sayangku nyang kowe

Mergo kowe wis ono sing nduwe
Aku meneng ngenteni
Putusmu wae

Wis suwi aku
Jadi penggemar rahasiamu
Aku akan selalu sabar menunggumu

Reff :
Yen sayangmu menghianati
Nggarai kowe loro ati
Putusen ae ojo diteruske
Karo aku wae

Yen cintamu disepelekke
Keroso ra ono regane
Ikhlasno ae mending dilalekne
Lanjut karo aku wae

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Rapx Lanjut Karo Aku Wae Mp3 Gratis, download mp3 Rapx Lanjut Karo Aku Wae, download musik Rapx Lanjut Karo Aku Wae, download Video Rapx Lanjut Karo Aku Wae, Rapx Lanjut Karo Aku Wae mp4
Download Lagu