Dike Sabrina Ngejur Ati Lagu MP3 dan Video Download

Dike Sabrina Ngejur Ati

Gambar Dike Sabrina Ngejur Ati

Listen: 9K

Date: 23 Jan 2021

Duration: 5:42

Likes: 327

Dike Sabrina Ngejur Ati Video :

Description:

Dike Sabrina Ngejur Ati, Opo ra kelingan, nalikane pamitan
Pamit karo aku, pamit karo anakmu
Opo ra kelingan tangismu nang dadaku
Ibarat dadi gedung, ora keno ditewu

Jebul lali marang janji
Nalikane budhal nang luar negeri
Jebul cidro marang tresno
Sing wis tak jogo nganti kowe teko

(janjimu palsu rakeno di gugu)
(tresnamu cidro rakeno di jogo)
(suwe suwe nyebot ajor dadi lembor)
(iso dadi bosok ngenteni ndokborok)
(ra eleng aku elengo anakmu)
(bendino nanges nakokne kabarmu)
(ora nduwe ati iso nganti lali)
(jangan karna harta lupa segalanya)

Cukup semene tresnomu mung semene
Sak uwise kowe sugih nduwe sembarange
Jaluk pisahan kowe njaluk pisahan
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian

(janjimu palsu rakeno di gugu)
(tresnamu cidro rakeno di jogo)
(suwe suwe nyebot ajor dadi lembor)
(iso dadi bosok ngenteni ndokborok)
(ra eleng aku elengo anakmu)
(bendino nanges nakokne kabarmu)
(ora nduwe ati iso nganti lali)
(jangan karna harta lupa segalanya)

Opo ra kelingan, nalikane pamitan
Pamit karo aku, pamit karo anakmu
Opo ra kelingan tangismu nang dadaku
Ibarat dadi gedung, ora keno ditewu

Jebul lali marang janji
Nalikane budhal nang luar negeri
Jebul cidro marang tresno
Sing wis tak jogo nganti kowe teko

(janjimu palsu rakeno di gugu)
(tresnamu cidro rakeno di jogo)
(suwe suwe nyebot ajor dadi lembor)
(iso dadi bosok ngenteni ndokborok)
(ra eleng aku elengo anakmu)
(bendino nanges nakokne kabarmu)
(ora nduwe ati iso nganti lali)
(jangan karna harta lupa segalanya)

Cukup semene tresnomu mung semene
Sak uwise kowe sugih nduwe sembarange
Jaluk pisahan kowe njaluk pisahan
Tego-tegone kowe ngejur ati dalam penantian

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dike Sabrina Ngejur Ati Mp3 Gratis, download mp3 Dike Sabrina Ngejur Ati, download musik Dike Sabrina Ngejur Ati, download Video Dike Sabrina Ngejur Ati, Dike Sabrina Ngejur Ati mp4
Download Lagu