Safira Inema Teklek Kecemplung Kalen Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Teklek Kecemplung Kalen

Gambar Safira Inema Teklek Kecemplung Kalen

Listen: 855

Date: 09 Nov 2020

Duration: 4:42

Likes: 126

Safira Inema Teklek Kecemplung Kalen Video :

Description:

Safira Inema Teklek Kecemplung Kalen, Teklek kecemplung kalen
Timbang golek aluwong balen
Yen seh podo senenge
Luweh becik disambung wae

Kawat diuntir-untir
Wes ra kuat rasane pikir
Tresno ojo diampet
Nambahi pikiran mumet

Yen tak sawang mripatmu tak sawang esemmu
Iseh tresno aku
Nanging kowe ora wani ngungkapke
Roso tresno seng neng dodo

Aku iseh sayang
Aku ugo iseh tresno
Ndang lamaren aku
Aku selak dipek bojo uwong

Reff:
Teklek kecemplong kalen
Timbang golek aluwong balen
Yen seh podo senenge
Luweh becik disambung wae

Kawat diuntir-untir
Wes ra kuat rasane pikir
Tresno ojo diampet
Nambahi pikiran mumet

Yen tak sawang mripatmu tak sawang esemmu
Iseh tresno aku
Nanging kowe ora wani ngungkapke
Roso tresno seng neng dodo

Aku iseh sayang
Aku ugo iseh tresno
Ndang lamaren aku
Aku selak dipek bojo uwong

Reff:
Teklek kecemplong kalen
Timbang golek aluwong balen
Yen seh podo senenge
Luweh becik disambung wae

Kawat diuntir-untir
Wes ra kuat rasane pikir
Tresno ojo diampet
Nambahi pikiran mumet

Reff:
Teklek kecemplong kalen
Timbang golek aluwong balen
Yen seh podo senenge
Luweh becik disambung wae

Kawat diuntir-untir
Wes ra kuat rasane pikir
Tresno ojo diampet
Nambahi pikiran mumet

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Teklek Kecemplung Kalen Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Teklek Kecemplung Kalen, download musik Safira Inema Teklek Kecemplung Kalen, download Video Safira Inema Teklek Kecemplung Kalen, Safira Inema Teklek Kecemplung Kalen mp4
Download Lagu