Omwawes Restu Lagu MP3 dan Video Download

Omwawes Restu

Gambar Omwawes Restu

Listen: 9.3K

Date: 12 Dec 2020

Duration: 4:17

Likes: 211

Omwawes Restu Video :

Description:

Omwawes Restu, Tutupen matamu
Rasakno angin wengi iki ngademke awakmu
Ojo wedi aku ning sandingmu
Tanpo mikir wektu

Tentremke atimu
Kahanan ora iso tok anggep angin lalu
Kabeh wis digariske aku lan sliramu
Raiso bersatu

Tumitah amung sadermo nglakoni
Romo lan ibumu ora ngrestoni
Janjiku bakal tak tepati
Lilakno yayi

Lesu lesah lamun pinisah
Rosoku ora bakal berubah
Genggem tanganku percoyo aku
Tresnoku sliramu

Tentremke atimu
Kahanan ora iso tok anggep angin lalu
Kabeh wis digariske aku lan sliramu
Raiso bersatu

Tumitah amung sadermo nglakoni
Romo lan ibumu ora ngrestoni
Janjiku bakal tak tepati
Lilakno yayi

Lesu lesah lamun pinisah
Rosoku ora bakal berubah
Genggem tanganku percoyo aku
Tresnoku sliramu..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Omwawes Restu Mp3 Gratis, download mp3 Omwawes Restu, download musik Omwawes Restu, download Video Omwawes Restu, Omwawes Restu mp4
Download Lagu