Intan Chacha Ben Ayu Akeh Ragate Dj Angklung Lagu MP3 dan Video Download

Intan Chacha Ben Ayu Akeh Ragate Dj Angklung

Gambar Intan Chacha Ben Ayu Akeh Ragate Dj Angklung

Listen: 23K

Date: 01 Jan 2021

Duration: 4:52

Likes: 403

Intan Chacha Ben Ayu Akeh Ragate Dj Angklung Video :

Description:

Intan Chacha Ben Ayu Akeh Ragate Dj Angklung, Mangan roti mas di campur madu
Aku tresno mas karo dirimu
Nongko eneom jenenge tewel
Karo kowe aku ra rewel, aku ra rewel

Yen kowe mas dadi bojoku
Tak alus-alus saben mapan turu
Pengen ngopi tak gawekke
Pengen nyusu tak siapke
Kurang penak piye

Kowe rono rene
Aku elos wae aku ora nesu
Mung siji pesenku
Jogonen tresnamu kuwi kanggo aku

Kowe rono rene
Aku nyante wae, aku nyante wae
Jogonen tresnamu kui kanggo aku
Ojo nganti ono sing baru

(ben ayu akeh ragate)
(ben ayu akeh ragate)
(ben ayu akeh ragate)
(ben ayu akeh ragate)

Mangan roti mas di campur madu
Aku tresno mas karo dirimu
Nongko eneom jenenge tewel
Karo kowe aku ra rewel, aku ra rewel

Yen kowe mas dadi bojoku
Tak alus-alus saben mapan turu
Pengen ngopi tak gawekke
Pengen nyusu tak siapke
Kurang penak piye

Kowe rono rene
Aku elos wae aku ora nesu
Mung siji pesenku
Jogonen tresnamu kuwi kanggo aku

Kowe rono rene
Aku nyante wae, aku nyante wae
Jogonen tresnamu kui kanggo aku
Jo nganti ono sing baru

Kowe rono rene
Aku elos wae aku ora nesu
Mung siji pesenku
Jogonen tresnamu kuwi kanggo aku

Kowe rono rene
Aku nyante wae, aku nyante wae
Jogonen tresnamu kui kanggo aku
Jo nganti ono sing baru

Jo nganti ono sing baru

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Intan Chacha Ben Ayu Akeh Ragate Dj Angklung Mp3 Gratis, download mp3 Intan Chacha Ben Ayu Akeh Ragate Dj Angklung, download musik Intan Chacha Ben Ayu Akeh Ragate Dj Angklung, download Video Intan Chacha Ben Ayu Akeh Ragate Dj Angklung, Intan Chacha Ben Ayu Akeh Ragate Dj Angklung mp4
Download Lagu