Justin Liee Angin Dalu Lagu MP3 dan Video Download

Justin Liee Angin Dalu

Gambar Justin Liee Angin Dalu

Listen: 9.4K

Date: 14 Jan 2021

Duration: 3:58

Likes: 444

Justin Liee Angin Dalu Video :

Description:

Justin Liee Angin Dalu, Duwe ku mung roso tresno
Duwe ku mung roso sayang
Nganti nyawaku ninggalke rogo
Rosoku ora ilang

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Justin Liee Angin Dalu Mp3 Gratis, download mp3 Justin Liee Angin Dalu, download musik Justin Liee Angin Dalu, download Video Justin Liee Angin Dalu, Justin Liee Angin Dalu mp4
Download Lagu