Prigel Pangayu Anjarwening Lingsir Wengi Versi Javarock Jandhut Lagu MP3 dan Video Download

Prigel Pangayu Anjarwening Lingsir Wengi Versi Javarock Jandhut

Gambar Prigel Pangayu Anjarwening Lingsir Wengi Versi Javarock Jandhut

Listen: 2.3K

Date: 24 Oct 2020

Duration: 5:31

Likes: 289

Prigel Pangayu Anjarwening Lingsir Wengi Versi Javarock Jandhut Video :

Description:

Prigel Pangayu Anjarwening Lingsir Wengi Versi Javarock Jandhut, Banyu kang tumetes nelesi bumi
Nggawa rasa kang ngreranta ati
Ngreranta ati kang sepi

Ademe dalan iki kang dadi seksi
Ing lereng e lawu nggonku nunggu pawartamu
Duh nimas jejantunging atiku

Reff:
Deresing banyu udan nerak raga kang kasmaran
Mega kang tumlawung ngrasakke wong nandang wuyung
Wong ayu sira kembanging atiku
Sang dyah ayu jejampining tresnaku

Endi janjimu seng ra arep ninggalke aku
Endi janjimu seng bakal setya satuhu
Duh nimas tresnaku mung kanggo sliramu
Kancanono nganti kukuting ndoya

Duh wong manis tresnaku iki mung siji
Mung kanggo memanik ing ati
Duh wong manis tresnaku ra bakal lalis
Sumpah ing ati rabakal mblenjani

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Prigel Pangayu Anjarwening Lingsir Wengi Versi Javarock Jandhut Mp3 Gratis, download mp3 Prigel Pangayu Anjarwening Lingsir Wengi Versi Javarock Jandhut, download musik Prigel Pangayu Anjarwening Lingsir Wengi Versi Javarock Jandhut, download Video Prigel Pangayu Anjarwening Lingsir Wengi Versi Javarock Jandhut, Prigel Pangayu Anjarwening Lingsir Wengi Versi Javarock Jandhut mp4
Download Lagu