Topik Sudirman Wegah Kelangan Lagu MP3 dan Video Download

Topik Sudirman Wegah Kelangan

Gambar Topik Sudirman Wegah Kelangan

Listen: 85K

Date: 11 Jun 2020

Duration: 9:30

Likes: 4.9K

Topik Sudirman Wegah Kelangan Video :

Description:

Topik Sudirman Wegah Kelangan, Mandeko singmu nangis
Aku ora tegel nek kowe wes nangis
Aku ning kene kangen, uwes kangen banget
Esemmu ngguyang ngguyu karo aku

Nanging mung konco, tak pendem tresno
Padahal ning ati loro

Tulus tresnaku
Bacut ket awale wes kadung jeru
Aku bakal merjuangke
Kowe karo aku, kowe karo aku

Sawangen aku
Bakal setyo janji nyimpen tresno aku
Senadyan kowe dudu nggonanku
Atiku pancen nggonanmu, atimu dinggo wong liyo

Mandeko singmu susah
Aku ora tegel nek kowe wes susah
Mergo manis esemmu, apikan sliramu
Marai keblasuk anggonku turu

Nanging mung konco, tak pendem tresno
Padahal ning ati loro

Tulus tresnaku
Bacut ket awale wes kadung jeru
Aku bakal merjuangke
Kowe karo aku, kowe karo aku

Sawangen aku
Bakal setyo janji nyimpen tresno aku
Senadyan kowe dudu nggonanku
Atiku pancen nggonanmu, atimu dinggo wong liyo
Dinggo wong liyo, dudu nggonanku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Topik Sudirman Wegah Kelangan Mp3 Gratis, download mp3 Topik Sudirman Wegah Kelangan, download musik Topik Sudirman Wegah Kelangan, download Video Topik Sudirman Wegah Kelangan, Topik Sudirman Wegah Kelangan mp4
Download Lagu