Niken Salindry Salah Opo Lagu MP3 dan Video Download

Niken Salindry Salah Opo

Gambar Niken Salindry Salah Opo

Listen: 21.7K

Date: 29 Mar 2021

Duration: 4:33

Likes: 423

Niken Salindry Salah Opo Video :

Description:

Niken Salindry Salah Opo, Aku salah opo
Aku kurang opo
Sayang aku uwes sayang
Tresno aku uwes tresno

Aku kudu piye
Aku kurang piye
Kabeh wes tak lakoni
Nanging aku mbok larani

Reff:
Loro atiku loro
Lorone nganti jroning dodo
Sliramu sing paling tak tresno
Ninggal aku milih tresno liyo

Ora ngiro koyo ngene dadine
Mbiyen tresno saiki dewe-dewe
Sak tenane aku salah opo
Kowe tego mileh tresno liyo

Reff:
Loro atiku loro
Lorone nganti jroning dodo
Sliramu sing paling tak tresno
Ninggal aku milih tresno liyo

Ora ngiro koyo ngene dadine
Mbiyen tresno saiki dewe-dewe
Sak tenane aku salah opo
Kowe tego mileh tresno liyo..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Niken Salindry Salah Opo Mp3 Gratis, download mp3 Niken Salindry Salah Opo, download musik Niken Salindry Salah Opo, download Video Niken Salindry Salah Opo, Niken Salindry Salah Opo mp4
Download Lagu