Happy Asmara Dudu Dolanan Lagu MP3 dan Video Download

Happy Asmara Dudu Dolanan

Gambar Happy Asmara Dudu Dolanan

Listen: 1M

Date: 21 Apr 2021

Duration: 5:40

Likes: 14.1K

Happy Asmara Dudu Dolanan Video :

Description:

Happy Asmara Dudu Dolanan, Sing tak aboti ratau nguwati
Sing tak fikiri ratau ngerteni
Yen mung niat dolanan
Ojo karo aku sing tenanan
Ati iki dudu dolanan

Rapp:
Awale gak temu aku ora iso turu
Awan bengi sore isuk
Kowe whatsapp aku
Ora kober mangan
Dadi korban sepikan
Eh nyatane aku cuma pelampiasan
Opo salahku sampek kowe ngono
Weruh salahmu kowe mung ngguya ngguyu
Lek nyatane gak iso ojo diteruske
Mergo sak iki motoku uwes netes getih

Wis tak kabeh-kabehno
Nanging kowe ora tau rumongso
Atiku loro

Reff:
Sing tak aboti ratau nguwati
Sing tak fikiri ratau ngerteni
Yen mung niat dolanan
Ojo karo aku sing tenanan
Ati iki dudu dolanan

Rapp:
Semene caramu cuman nggawe baper aku
Janji-janji palsu
Amung nggawe awak kuru
Ora kober tandan
Dadi korban settingan
Eh nyatane aku cuma pelampiasan
Opo salahku sampek kowe ngono
Weruh salahmu kowe mung ngguya ngguyu
Lek nyatane gak iso ojo diterusne
Mergo sak iki motoku uwes netes getih

Wis tak kabeh-kabehno
Nanging kowe ora tau rumongso
Atiku loro

Reff:
Sing tak aboti ratau nguwati
Sing tak fikiri ratau ngerteni
Yen mung niat dolanan
Ojo karo aku sing tenanan
Ati iki dudu dolanan

Yeiye iyeiye ooo..uu
Yeiye iyeiye ooo

Wis tak kabeh-kabehno
Nanging kowe ora tau rumongso
Atiku loro huuu

Reff:
Sing tak aboti ratau nguwati
Sing tak fikiri ratau ngerteni
Yen mung niat dolanan
Ojo karo aku sing tenanan
Ati iki dudu dolanan

Sing tak aboti ratau nguwati
Sing tak fikiri ratau ngerteni
Yen mung niat dolanan
Ojo karo aku sing tenanan
Ati iki dudu dolanan
Ati iki dudu dolanan
Ati iki dudu dolanan..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Happy Asmara Dudu Dolanan Mp3 Gratis, download mp3 Happy Asmara Dudu Dolanan, download musik Happy Asmara Dudu Dolanan, download Video Happy Asmara Dudu Dolanan, Happy Asmara Dudu Dolanan mp4
Download Lagu