Lek Dahlan Iso Opo Lagu MP3 dan Video Download

Lek Dahlan Iso Opo

Gambar Lek Dahlan Iso Opo

Listen: 2.4K

Date: 22 Jan 2021

Duration: 4:56

Likes: 97

Lek Dahlan Iso Opo Video :

Description:

Lek Dahlan Iso Opo, Wes tak kondo
Ojo nggoleki awakku
Apike kekancan wae
Supaya ora ngrentes atimu

Wes tak kondo
Ojo cerak cerak awakku
Angel kanggo aku
Wujudke kabeh impenmu

Omah ra duwe, mobil ora duwe
Kanggo sakwetoro ora ngerti mangkone
Coba kuat pikir maneh kowe karo aku

Ngomongke tresno senajane aku tresno
Nanging ora teges ora gelem usaha
Ojo tak bandingke aku karo wong liyo

Reff:
Aku iso opo aku iso opo
Aku dudu wong sing teko nang impenmu
Aku iso opo aku iso opo
Tak jaluk kowe ngerteni awakku

Wes tak kondo
Ojo nggoleki awakku
Apike kekancan wae
Supaya ora ngrentes atimu

Wes tak kondo
Ojo cerak cerak awakku
Angel kanggo aku
Wujudke kabeh impenmu

Omah ra duwe, mobil ora duwe
Kanggo sakwetoro ora ngerti mangkone
Coba kuat pikir maneh kowe karo aku

Ngomongke tresno senajane aku tresno
Nanging ora teges ora gelem usaha
Ojo tak bandingke aku karo wong liyo

Reff:
Aku iso opo aku iso opo
Aku dudu wong sing teko nang impenmu
Aku iso opo aku iso opo
Tak jaluk kowe ngerteni awakku

Omah ra duwe mobil ora duwe
Kanggo sakwetoro ora ngerti mangkone
Coba kuat pikir maneh kowe karo aku

Ngomongke tresno senajane aku tresno
Nanging ora teges ora gelem usaha
Ojo tak bandingke aku karo wong liyo

Reff:
Aku iso opo aku iso opo
Aku dudu wong sing teko nang impenmu
Aku iso opo aku iso opo
Tak jaluk kowe ngerteni awakku

Aku iso opo aku iso opo
Aku dudu wong sing teko nang impenmu
Aku iso opo aku iso opo
Tak jaluk kowe ngerteni awakku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Lek Dahlan Iso Opo Mp3 Gratis, download mp3 Lek Dahlan Iso Opo, download musik Lek Dahlan Iso Opo, download Video Lek Dahlan Iso Opo, Lek Dahlan Iso Opo mp4
Download Lagu