Cerito Wingi Gilang R Wijaya Lagu MP3 dan Video Download

Cerito Wingi Gilang R Wijaya

Gambar Cerito Wingi Gilang R Wijaya

Listen: 17.7K

Date: 14 Mar 2021

Duration: 5:25

Likes: 548

Cerito Wingi Gilang R Wijaya Video :

Description:

Cerito Wingi Gilang R Wijaya, Yen aku ngerti fotomu
Ngelengake biyen kae
Kowe sing tau tak kenal ke
Wong tuaku

Pancen wis dudu jodone
Aku lilo mbok tinggalke
Kowe lungo ninggal aku
Mergo masalah sepele

Rasengojo aku ngerti
Fotomu sih ning hapeku
Tansah agawe nambai
Ambekanku soyo jeru

Mergo suwe raketemu
Rapernah krungu kabarmu
Kowe wong ayu
Sing tau ning uripku

Matursuwun
Loro sing mbok paringi
Gedene roso tresnaku
Nyatane mung mbok blenjani

Crito wingi
Rabakal tak baleni
Cukup tak simpen
Neng jerone ati

Arep sak kuat kuate
Aku ngupaya'ke
Ra bakal kowe ngerteni
Gedene roso iki

Rasengojo aku ngerti
Fotomu sih ning hapeku
Tansah agawe nambai
Ambekanku soyo jeru

Mergo suwe raketemu
Rapernah krungu kabarmu
Kowe wong ayu
Sing tau ning uripku

Matursuwun
Loro sing mbok paringi
Gedene roso tresnaku
Nyatane mung mbok blenjani

Crito wingi
Rabakal tak baleni
Cukup tak simpen
Neng jerone ati

Arep sak kuat kuate
Aku ngupaya'ke
Ra bakal kowe ngerteni
Gedene roso iki

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Cerito Wingi Gilang R Wijaya Mp3 Gratis, download mp3 Cerito Wingi Gilang R Wijaya, download musik Cerito Wingi Gilang R Wijaya, download Video Cerito Wingi Gilang R Wijaya, Cerito Wingi Gilang R Wijaya mp4
Download Lagu