Nella Kharisma Angin Dalu Lagu MP3 dan Video Download

Nella Kharisma Angin Dalu

Gambar Nella Kharisma Angin Dalu

Listen: 151.4K

Date: 26 Dec 2020

Duration: 4:02

Likes: 7.4K

Nella Kharisma Angin Dalu Video :

Description:

Nella Kharisma Angin Dalu, Duwe ku mung roso tresno
Duwe ku mung roso sayang
Nganti nyawaku ninggalke rogo
Rosoku ora ilang

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Nella Kharisma Angin Dalu Mp3 Gratis, download mp3 Nella Kharisma Angin Dalu, download musik Nella Kharisma Angin Dalu, download Video Nella Kharisma Angin Dalu, Nella Kharisma Angin Dalu mp4
Download Lagu