Tiara Amora Feat Harnawa Tak Lilo Lungamu Lagu MP3 dan Video Download

Tiara Amora Feat Harnawa Tak Lilo Lungamu

Gambar Tiara Amora Feat Harnawa Tak Lilo Lungamu

Listen: 4.9K

Date: 27 Dec 2020

Duration: 5:25

Likes: 193

Tiara Amora Feat Harnawa Tak Lilo Lungamu Video :

Description:

Tiara Amora Feat Harnawa Tak Lilo Lungamu, Langit mendung sing dadi saksi
Trenyuh rasane nelongso ning ati
Naliko pupus tresno iki
Ra ngiro wis nduwe ganti
Sliramu sing tak tresnani

Pancene abot nandang tresno
Naliko adoh jarak'e sliramu
Ra kuoso nrimo tresno liyo
Mergo kudu nompo
Jejodohan wong tuwo

Reff:
Yo wis kudu tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Sing apik kanggo tresnamu
Mugo biso mulyo saklawase

Senadyan aku nelongso
Nangis sak jeroning atiku
Tresno tak rewangi kanggo sliramu
Pungkase sing nyanding dudu aku

Yen pancen iki salahku
Pangapuroku tulus atiku
Dadi pengiling crito sing tak tulis
Lewat tembang asmorondono

Langit mendung sing dadi saksi
Trenyuh rasane nelongso ning ati
Naliko pupus tresno iki
Ra ngiro wis nduwe ganti
Sliramu sing tak tresnani

Reff:
Yo wis kudu tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Sing apik kanggo tresnamu
Mugo biso mulyo saklawase

Senadyan aku nelongso
Nangis sak jeroning atiku
Tresno tak rewangi kanggo sliramu
Pungkase sing nyanding dudu aku

Yen pancen iki salahku
Pangapuroku tulus atiku
Dadi pengiling crito sing tak tulis
Lewat tembang asmorondono

Yo wis kudu tak lilakne
Yen pancen iki dalane
Sing apik kanggo tresnamu
Mugo biso mulyo saklawase

Senadyan aku nelongso
Nangis sak jeroning atiku
Tresno tak rewangi kanggo sliramu
Pungkase sing nyanding dudu aku

Yen pancen iki salahku
Pangapuroku tulus atiku
Dadi pengiling crito sing tak tulis
Lewat tembang asmorondono..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Tiara Amora Feat Harnawa Tak Lilo Lungamu Mp3 Gratis, download mp3 Tiara Amora Feat Harnawa Tak Lilo Lungamu, download musik Tiara Amora Feat Harnawa Tak Lilo Lungamu, download Video Tiara Amora Feat Harnawa Tak Lilo Lungamu, Tiara Amora Feat Harnawa Tak Lilo Lungamu mp4
Download Lagu