Bunga Ehan Eweh Kaera Lagu MP3 dan Video Download

Bunga Ehan Eweh Kaera

Gambar Bunga Ehan Eweh Kaera

Listen: 68.7K

Date: 13 Dec 2020

Duration: 3:51

Likes: 2.5K

Bunga Ehan Eweh Kaera Video :

Description:

Bunga Ehan Eweh Kaera, Urang boga babaturan
Keur baheula susah teuing kamana
Ayeuna keur aya tuluy nga dman
Lila-lila menta nomber wa

Tuluy manehna ngecetan
Ngomong namah sono ririungan
Lila-lila menta ditulungan
Bade nambut butuh kanggo tuang

Reff:
Tapina meuni asa rarewas
Pas urang ningali na instagram
Apdetana meuni mararewah
Balanja sagala diborongan

Duh ripuh meuni eweh kaera
Pajar mah manehna keur teu boga
Lain maksud teu ikhlas nginjemkeun
Asa dibobodo mantak keuheul

Urang boga babaturan
Keur baheula susah teuing kamana
Ayeuna keur aya tuluy nga dman
Lila-lila menta nomber wa

Tuluy manehna ngecetan
Ngomong namah sono ririungan
Lila-lila menta ditulungan
Bade nambut butuh kanggo tuang

Reff:
Tapina meuni asa rarewas
Pas urang ningali na instagram
Apdetana meuni mararewah
Balanja sagala diborongan

Duh ripuh meuni eweh kaera
Pajar mah manehna keur teu boga
Lain maksud teu ikhlas nginjemkeun
Asa dibobodo mantak keuheul

Tapina meuni asa rarewas
Pas urang ningali na instagram
Apdetana meuni mararewah
Balanja sagala diborongan

Duh ripuh meuni eweh kaera
Pajar mah manehna keur teu boga
Lain maksud teu ikhlas nginjemkeun
Asa dibobodo mantak keuheul eghh..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Bunga Ehan Eweh Kaera Mp3 Gratis, download mp3 Bunga Ehan Eweh Kaera, download musik Bunga Ehan Eweh Kaera, download Video Bunga Ehan Eweh Kaera, Bunga Ehan Eweh Kaera mp4
Download Lagu