Topik Sudirman Rapopo Lagu MP3 dan Video Download

Topik Sudirman Rapopo

Gambar Topik Sudirman Rapopo

Listen: 11.5K

Date: 19 Apr 2021

Duration: 5:21

Likes: 693

Topik Sudirman Rapopo Video :

Description:

Topik Sudirman Rapopo, Tangi turu nyawang hp ku
(u uuu..)
Ora eneng chat sing mlebu
(u uuu..)
Hp ku koyo kuburan
Ora eneng perhatian
Mesakke tenan

Reff:
Orapopo
Tak terima terimakke atiku
Tak lerem-lerem dhewe
Pancen ngene iki dalane

Orapopo
Aku ijik iso mlaku
Sanadyan atiku tatu
Ijik iso ngguyu
Karo kanca-kancaku

Aku lagi ngerti
Rasane kelangan
Rasane kelarang
Wong sing tak tresnani

Kowe sing ngajari
Tresno lan loro ati
Yen kasunyatan
Tak seindah harapan

Aku iso opo saiki
Ning kene isone mung nyelehke
Awak kenangan lan harapan

Reff:
Orapopo
Tak terima terimakke atiku
Tak lerem-lerem dhewe
Pancen ngene iki dalane

Orapopo
Aku ijik iso mlaku
Sanadyan atiku tatu
Ijik iso ngguyu
Karo kanca-kancaku

Reff:
Orapopo
Tak terima terimakke atiku
Tak lerem-lerem dhewe
Pancen ngene iki dalane

Orapopo
Aku ijik iso mlaku
Sanadyan atiku tatu
Ijik iso ngguyu
Karo kanca-kancaku
Ijik iso ngguyu
Karo kanca-kancaku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Topik Sudirman Rapopo Mp3 Gratis, download mp3 Topik Sudirman Rapopo, download musik Topik Sudirman Rapopo, download Video Topik Sudirman Rapopo, Topik Sudirman Rapopo mp4
Download Lagu