Shepin Misa Tresno Sudro Lagu MP3 dan Video Download

Shepin Misa Tresno Sudro

Gambar Shepin Misa Tresno Sudro

Listen: 667

Date: 15 Mar 2021

Duration: 5:06

Likes: 78

Shepin Misa Tresno Sudro Video :

Description:

Shepin Misa Tresno Sudro, Abote wong nandang tresno
Tak belani nganti tekan pati
Tresnaku mung kanggo siro
Kusumo bagus sing merak ati
Awan bengi ra biso lali
Tansah eling esemmu
Nganti kapan aku ra ngerti
Iso nyanding sliramu
Abote dadi wong sudro
Tresno tulus ora dipercoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
Tansah ngiro aku wong durjono
Pancen dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Paribasan turu klesetan
Uripku tansah cedak pacoban
Wong bagus wong bagus tak enteni
Lilane wong tuwaku nerimo kowe
Sing sabar sing sabar yo tresnaku
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu
Duh gusti sing tak puji
Paringono dalan kanggo tresnaku
Abote dadi wong sudro
Tresno tulus ora dipercoyo
Wong tuwo ngumbar sujono
Tansah ngiro aku wong durjono
Pancen dalan sing tak liwati
Ngalor ngidul mung dengkul
Paribasan turu klesetan
Uripku tansah cedak pacoban
Wong bagus wong bagus tak enteni
Lilane wong tuwaku nerimo kowe
Sing sabar sing sabar yo tresnaku
Ing tembe mburi bakal dadi duwekmu
Duh gusti sing tak puji
Paringono dalan kanggo tresnaku

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Shepin Misa Tresno Sudro Mp3 Gratis, download mp3 Shepin Misa Tresno Sudro, download musik Shepin Misa Tresno Sudro, download Video Shepin Misa Tresno Sudro, Shepin Misa Tresno Sudro mp4
Download Lagu