Vita Alvia Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Leda Lede Lagu MP3 dan Video Download

Vita Alvia Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Leda Lede

Gambar Vita Alvia Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Leda Lede

Listen: 70.8K

Date: 16 Nov 2020

Duration: 5:24

Likes: 3.1K

Vita Alvia Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Leda Lede Video :

Description:

Vita Alvia Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Leda Lede, Mbyen koe ngomong wes ra sudi
Saiki koe nuntut aku bali
Opo koe pantes tak langgati
Aku iseh wedi mbok larani

Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono
Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede lungo teko sak penak'e
Sepurane atiku wes du nggo koe
Aku mbiyen mbok siake
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

Ora tak getuni ora tak tangisi
Lungamu neng ngendi aku ora nggoleki
Wes kadung kelaran atiku ra karuan
Wes bubrah kahanan rosoku uwes ilang

Wes lalekke wae aku ora nggondeli
Atiku mung siji ra kuat yen mbaleni
Salahmu dewe koe mbiyen wes nglarani
Ati leda lede sakiki koe pingin aku bali

Leda lede lungo teko sak penak'e
Sepurane atiku wes du nggo koe
Aku mbiyen mbok siake
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

Atiku iki wes kadung loro
Wes dadi kebacut ilang roso
Tresnoku wes sudo ra koyo dek jaman semono
Atiku wes kanggo uwong liyo

Leda lede lungo teko sak penak'e
Sepurane atiku wes du nggo koe
Aku mbiyen mbok siake
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

Leda lede lungo teko sak penak'e
Sepurane atiku wes du nggo koe
Aku mbiyen mbok siake
Saiki manut dalane, aku kowe du jodone

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Vita Alvia Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Leda Lede Mp3 Gratis, download mp3 Vita Alvia Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Leda Lede, download musik Vita Alvia Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Leda Lede, download Video Vita Alvia Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Leda Lede, Vita Alvia Ora Tak Getuni Ora Tak Tangisi Leda Lede mp4
Download Lagu