Dike Sabrina Salam Tresno Jhandut Version Lagu MP3 dan Video Download

Dike Sabrina Salam Tresno Jhandut Version

Gambar Dike Sabrina Salam Tresno Jhandut Version

Listen: 8.6K

Date: 26 Dec 2020

Duration: 6:00

Likes: 396

Dike Sabrina Salam Tresno Jhandut Version Video :

Description:

Dike Sabrina Salam Tresno Jhandut Version, Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangen ku san soyo gedi
Titipen rindu iki san soyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Sliramu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang aku tulus tresno sliramu huuu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangen ku san soyo gedi
Titipen rindu iki san soyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Sliramu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang aku tulus tresno sliramu huuu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu

Tresno ra bakal ilyang
Kangen san soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning sliramu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dike Sabrina Salam Tresno Jhandut Version Mp3 Gratis, download mp3 Dike Sabrina Salam Tresno Jhandut Version, download musik Dike Sabrina Salam Tresno Jhandut Version, download Video Dike Sabrina Salam Tresno Jhandut Version, Dike Sabrina Salam Tresno Jhandut Version mp4
Download Lagu