Aku Sadar Diri Lovin Project Lagu MP3 dan Video Download

Aku Sadar Diri Lovin Project

Gambar Aku Sadar Diri Lovin Project

Listen: 6.4K

Date: 31 Jan 2021

Duration: 6:39

Likes: 397

Aku Sadar Diri Lovin Project Video :

Description:

Aku Sadar Diri Lovin Project, Pertama kenal sliramu
Ati iki langsung nandang rindu
Esem manmu ganggu awan lan bengiku
Kapan koe dadi konco uripku

Sepurane aku ngrusak angen angenmu
Nanging koe namung konco dolanku
Aku wes urip mulyo karo wong liyo
Aku ra pengen koe nganti ke loro loro

Reff:
Aku mung isoh ngagumi
Ora isoh ndueni
Aku sadar diri
Koe akeh seng nresnani

Mugo aku lilo
Koe karo wong liyo
Mugo ati ora tambah nelongso

Pertama kenal sliramu
Ati iki langsung nandang rindu
Esem manmu ganggu awan lan bengiku
Kapan koe dadi konco uripku

Sepurane aku ngrusak angen angenmu
Nanging koe namung konco dolanku
Aku wes urip mulyo karo wong liyo
Aku ra pengen koe nganti ke loro loro

Reff:
Aku mung isoh ngagumi
Ora isoh ndueni
Aku sadar diri
Koe akeh seng nresnani

Mugo aku lilo
Koe karo wong liyo
Mugo ati ora tambah nelongso

Sepurane aku wes ono wong liyo
Aku ora nyongko
Koe isoh tresno

Terusno kabeh lakumu iku
Aku rarep ganggu
Aku rarep ganggu

Mungkin lelakon iki
Koe lan aku ra biso dadi siji
Koe konco dolanku
Nanging dudu konco uripku

Reff:
Aku mung isoh ngagumi
Ora isoh ndueni
Aku sadar diri
Koe akeh seng nresnani

Mugo aku lilo
Koe karo wong liyo
Mugo ati ora tambah nelongso..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Aku Sadar Diri Lovin Project Mp3 Gratis, download mp3 Aku Sadar Diri Lovin Project, download musik Aku Sadar Diri Lovin Project, download Video Aku Sadar Diri Lovin Project, Aku Sadar Diri Lovin Project mp4
Download Lagu