Hery Receh Nepal Van Java Ninggal Aku Lagu MP3 dan Video Download

Hery Receh Nepal Van Java Ninggal Aku

Gambar Hery Receh Nepal Van Java Ninggal Aku

Listen: 68.3K

Date: 22 Dec 2020

Duration: 5:35

Likes: 1.2K

Hery Receh Nepal Van Java Ninggal Aku Video :

Description:

Hery Receh Nepal Van Java Ninggal Aku, Iseh kroso kowe nggandeng tanganku
Asrepe angin mlebu neng rogoku
Kelingan neng kene
Saiki mbok tinggalke
Loro ati iki mbekas ning dodo

Endah ing deso iki
Ketok gebyaring kutho
Kutho magelang sing koyo lintang
Rungokno roso geloku

Reff:
Kowe tak tresnani
Neng ngopo ninggal aku
Opo kowe ora nduwe ati
Nepal van java
Neng lereng gunung sumbing
Howo adem tansah gawe eling

Iseh kroso kowe nggandeng tanganku
Asrepe angin mlebu neng rogoku
Kelingan neng kene
Saiki mbok tinggalke
Loro ati iki mbekas ning dodo

Endah ing deso iki
Ketok gebyaring kutho
Kutho magelang sing koyo lintang
Rungokno roso geloku ooho

Reff:
Kowe tak tresnani
Neng ngopo ninggal aku
Opo kowe ora nduwe ati
Nepal van java
Neng lereng gunung sumbing
Howo adem tansah gawe eling

Kowe tak tresnani
Neng ngopo ninggal aku
Opo kowe ora nduwe ati
Nepal van java
Neng lereng gunung sumbing
Howo adem tansah gawe eling

Nepal van java
Neng lereng gunung sumbing
Howo adem tansah gawe eling
Howo adem gawe atiku ayem..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Hery Receh Nepal Van Java Ninggal Aku Mp3 Gratis, download mp3 Hery Receh Nepal Van Java Ninggal Aku, download musik Hery Receh Nepal Van Java Ninggal Aku, download Video Hery Receh Nepal Van Java Ninggal Aku, Hery Receh Nepal Van Java Ninggal Aku mp4
Download Lagu