Teteg Ati Tiara Linggar Lagu MP3 dan Video Download

Teteg Ati Tiara Linggar

Gambar Teteg Ati Tiara Linggar

Listen: 8.4K

Date: 09 Feb 2021

Duration: 8:47

Likes: 466

Teteg Ati Tiara Linggar Video :

Description:

Teteg Ati Tiara Linggar, Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh roso sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu
Sing tak tresnani

Ning pungkasan rembulan wengi iki
Atiku iseh milih berjuang bertahan
Korban ati perasaan kanggo sliramu

Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah
Nanging aku sing disalahke e

Reff:
Mas perlu dingerteni
Tetegke atiku wis koyo ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku atiku tatu

Ning pungkasan srengenge sore iki
Atiku iseh roso sumpek
Nanging sempet mikerke sliramu
Sing tak tresnani

Koco iki dadi seksi pedihe atiku
Kowe gawe ati sing tak jogo dadi gelo
Bola bali kowe sing salah
Nanging aku sing disalahke eii

Wis rapopo aku sing disalahno
Tapi elingo cen aku sing lilo
Dadi payung naliko udane teko

Reff end :
Mas perlu dingerteni
Tetegke atiku wis koyo ibumu
Ora tau nggersulo ngadepi polahmu
Sing nggawe atiku atiku tatu

Senajan kowe mung nyepelekke
Nanging ati iki tetep tak kuatke
Sumpah ati iki
Setiyoku mung kanggo kowe
Selawase bebarengan karo kowe
Selawase ora bakal tak liyakke
Selawase tetept eteg atine..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Teteg Ati Tiara Linggar Mp3 Gratis, download mp3 Teteg Ati Tiara Linggar, download musik Teteg Ati Tiara Linggar, download Video Teteg Ati Tiara Linggar, Teteg Ati Tiara Linggar mp4
Download Lagu