Safira Inema Loro Batin Lagu MP3 dan Video Download

Safira Inema Loro Batin

Gambar Safira Inema Loro Batin

Listen: 14.5K

Date: 27 Jan 2021

Duration: 4:58

Likes: 362

Safira Inema Loro Batin Video :

Description:

Safira Inema Loro Batin, Lorone awak iki iseh biso tak songgo
Nanging sing loro batinku
Yen aku milih mundur atiku ajur
Yen aku milih maju atiku tatu

Aku ra ngiro koyo ngene dadine
Aku lan kowe di pisahne
Amung mergo aku wong ra nduwe
Kowe di jodohne karo liyone

Eleng apncen eleng aku sopo
Ora pantes mlaku karo kowe
Opo pancen kudu tak iklasne
Aku lan kowe cukup sak mene

Aku wes nyobo nrimo
Nanging aku iseh tresno
Aku wis nyobo lilo
Nanging batinku sing loro

Lilo tak cobo lilo
Snajan batinku keloro loro

Aku wes nyobo nrimo
Nanging aku iseh tresno
Aku wis nyobo lilo
Nanging batinku sing loro

Lilo tak cobo lilo
Snajan batinku keloro loro

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Safira Inema Loro Batin Mp3 Gratis, download mp3 Safira Inema Loro Batin, download musik Safira Inema Loro Batin, download Video Safira Inema Loro Batin, Safira Inema Loro Batin mp4
Download Lagu