Shepin Misa Lintang Angenan Lagu MP3 dan Video Download

Shepin Misa Lintang Angenan

Gambar Shepin Misa Lintang Angenan

Listen: 11.8K

Date: 28 Mar 2021

Duration: 4:49

Likes: 309

Shepin Misa Lintang Angenan Video :

Description:

Shepin Misa Lintang Angenan, Semilire angin wayah wengi
Sing makili roso kangen iki
Ning kerlipe lintang
Tak titip ne roso sayang
Roso sayang mung ono angenan

Semilire angin wayah wengi
Sing makili roso kangen iki
Ning kerlipe lintang
Tak titip ne roso sayang
Roso sayang mung ono angenan

Ojo ngomong sayang
Yen bakale kowe ngilang
Ojo ngomong cinta
Yen akhire nggawe luka

Aku karo kowe
Mungkin wis dudu jodone
Wis cukup semene wae
Hubunganku karo kowe
Podo nggolek dalan mlaku dewe dewe

Semilire angin wayah wengi
Sing makili roso kangen iki
Ning kerlipe lintang
Tak titip ne roso sayang
Roso sayang mung ono angenan

Ojo ngomong sayang
Yen bakale kowe ngilang
Ojo ngomong cinta
Yen akhire nggawe luka

Ojo ngomong sayang
Yen bakale kowe ngilang
Ojo ngomong cinta
Yen akhire nggawe luka

Aku karo kowe
Mungkin wis dudu jodone
Wis cukup semene wae
Hubunganku karo kowe
Podo nggolek dalan mlaku dewe dewe

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Shepin Misa Lintang Angenan Mp3 Gratis, download mp3 Shepin Misa Lintang Angenan, download musik Shepin Misa Lintang Angenan, download Video Shepin Misa Lintang Angenan, Shepin Misa Lintang Angenan mp4
Download Lagu