Layang Dungo Restu Era Syaqira Dj Remix Lagu MP3 dan Video Download

Layang Dungo Restu Era Syaqira Dj Remix

Gambar Layang Dungo Restu Era Syaqira Dj Remix

Listen: 10.7K

Date: 02 Jan 2021

Duration: 5:31

Likes: 264

Layang Dungo Restu Era Syaqira Dj Remix Video :

Description:

Layang Dungo Restu Era Syaqira Dj Remix, Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale'ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga'no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku..

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Layang Dungo Restu Era Syaqira Dj Remix Mp3 Gratis, download mp3 Layang Dungo Restu Era Syaqira Dj Remix, download musik Layang Dungo Restu Era Syaqira Dj Remix, download Video Layang Dungo Restu Era Syaqira Dj Remix, Layang Dungo Restu Era Syaqira Dj Remix mp4
Download Lagu