Dwi Deblonk Sepi Tanpo Kowe Lagu MP3 dan Video Download

Dwi Deblonk Sepi Tanpo Kowe

Gambar Dwi Deblonk Sepi Tanpo Kowe

Listen: 2.8K

Date: 01 Feb 2021

Duration: 4:28

Likes: 72

Dwi Deblonk Sepi Tanpo Kowe Video :

Description:

Dwi Deblonk Sepi Tanpo Kowe, Ngene rasane kelangan
Kelangan wong sing tak sayang
Peteng jagate atiku
Kelingan kowe ninggal aku

Tak lalek-lalekno tapi atiku
Tetep eleng mung biso nyawang
Ngangen-ngangen tapi ora biso nyanding

Tak tuliske lagu
Tak tembangke nggo sliramu
Nandek jeru atiku
Perihe mbok gawe tatu

Amung biso nyawang fotomu
Saben aku kangen sliramu
Jujur sajroning bathinku
Abot kelangan tresnamu

Kowe mileh tresno sing liyo
Aku biso opo
Mung ngempet sajroning dodo

Lilo kudu lilo
Senajan perih sing tak roso
Kuat ning atiku
Kudu kelangan tresnomu

Amung biso nyawang fotomu
Saben aku kangen sliramu
Jujur sajroning bathinku
Abot kelangan tresnamu

Kowe mileh tresno sing liyo
Aku biso opo
Mung ngempet sajroning dodo

Amung biso nyawang fotomu
Saben aku kangen sliramu
Jujur sajroning bathinku
Abot kelangan tresnamu

Kowe mileh tresno sing liyo
Aku biso opo
Mung ngempet sajroning dodo

Lilo kudu lilo
Senajan perih sing tak roso
Kuat ning atiku
Kudu kelangan tresnomu

Download Lagu MP3 Terkait :

Search Keyword: Download lagu Dwi Deblonk Sepi Tanpo Kowe Mp3 Gratis, download mp3 Dwi Deblonk Sepi Tanpo Kowe, download musik Dwi Deblonk Sepi Tanpo Kowe, download Video Dwi Deblonk Sepi Tanpo Kowe, Dwi Deblonk Sepi Tanpo Kowe mp4
Download Lagu